Referenssit

Mskgroup > Referenssit

Volvo Construction Equipment

MSK Plast on Volvo CE -pyöräkuormaajien RIM-teknologiaosien merkittävin toimittaja. Osat ovat kokoonpanolinjan tärkeimpiä elementtejä, joten korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat ratkaisevia tekijöitä. Aloitimme yhteistyön vuonna 2008 ja se on osoittautunut hyväksi nopeiden ratkaisujen ja hyvän vuorovaikutuksen ansiosta sekä kehitysprojekteissa että päivittäisissä toimissa. MSK Plast on hyvä kumppani teknologisen osaamisensa ja valmistushaasteiden hyvän ratkaisukykynsä ansiosta. Leif Nilsson, Purchasing Manager & Site Representative

Framery

MSK Plast valmistaa Frameryn puhelinkoppeihin erilaisia ruiskupuristettuja muoviosia. Sujuvan ja ammattitaitoisen yhteistyön avulla Frameryn tuotantoon on saatu lisää tehokkuutta ja joustavuutta.  

Henrik Ashorn, Frameryn tuotepäällikkö

Lue lisää »

Vacon

MSK Plast on toiminut Vaconin kumppanina vuodesta 1997 lähtien. Yhteistyö on syventynyt ja laajentunut vuosi vuodelta.

”MSK Plast on Vaconin pitkäaikainen kumppani. Omia toimintojaan kehittämällä he ovat onnistuneet luomaan uusia menetelmiä ja parempia tuotteita. On hienoa, että MSK Plast on ollut mukana Vaconin kasvutarinassa.”

Jarkko Alanen Sourcing Manager Vacon Plc

valtra

MSK Cabins uskoo luotettaviin toimituksiin, joustavuuteen ja jatkuvaan kehityspyrkimykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

MSK Cabins on toimittanut Valtralle turvaohjaamoita 50 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta MSK Cabins hallitsee koko prosessin: ohjaamoiden valmistuksesta materiaalien maailmanlaajuiseen hankkimiseen ja valmiiden ohjaamoiden oikea-aikaiseen toimittamiseen.

– Joustavuus ja jatkuva kehityspyrkimys asiakkaan kanssa

Ajoneuvonosturit

Maanrakennuskoneet

Kaivoskoneet

Hyötyajoneuvot

Maatalousajoneuvot

Materiaalin käsittely

MSK PLAST OY VUODEN TOIMITTAJA – LOGISTIIKKA

AGCO palkitsi parhaita EME-alueen toimittajiaan vuosittaisessa AGCO 2018 EME Supplier Day -tapahtumassa. Tapahtuma järjestettiin 21. maaliskuuta AGCO:n Breganzen toimitiloissa Italiassa ja sen teemana oli ”WE ASPIRE IDEAL PARTNERSHIPS” (pyrimme parhaaseen kumppanuuteen).

Greg Toornman, Global Materials-, Logistics & Freight Management -päällikkö, kommentoi: ”Olemme tehneet MSK:n kanssa yhteistyötä jo yli 50 vuoden ajan. Yhteistyömme on kehittynyt yksittäisten osien toimituksesta tuotteidemme ulkoasun ja käyttötuntuman määrittävien täysin valmiiden, monimutkaisten osakokoonpanojen täsmälliseen toimittamiseen. Monimutkaisista vaatimuksistamme huolimatta MSK Plastin toimitukset ovat täsmällisiä ja erittäin laadukkaita.”