Reaktiovalu

Mskgroup > Muovit > Reaktiovalu

Tuotantotekniikat –
Reaktiovalu

Kun tarvitset keskikokoisia tai suuria osia, joissa on hyvä iskunkestävyys, suunnittelun vapaus sekä hyvä tartunta halutulle pintakäsittelylle, reaktiovalumme ainutlaatuisella Telene®-materialilla on sinun valintasi.

Tyypillisimmät käyttökohteet löytyvät maatalouden, autoteollisuuden sekä maanrakennusteollisuuden ajoneuvoista ja laitteista. Osien maksimimitat ovat 3300mm x 2300mm x 1000 mm. Ympäristön kannalta Telene®-materiaalilla on erittäin alhainen hiilijalanjälki läpi koko prosessin materiaalin valmistuksesta valmiiseen osaan

Täysin tilauksen mukaan räätälöitävät muoviosat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tällä hetkellä MSK Plast valmistaa yli 1 000 erilaista osaa.

Lue asiantuntijoidemme tarkempi kuvaus reaktiovalusta. 

Reaktiovalutekniikalla valmistettavat komponentit puristetaan alumiinimuoteilla. Tämän ansiosta myös pieniä määriä voidaan valmistaa kustannustehokkaasti. Käytämme reaktiovalutuotteissa erittäin monipuolista Telene-materiaalia. MSK Plastin moderni pinnan viimeistelylaite varmistaa tuotteen korkean ja viimeistellyn laadun.

Reaktiovalun lisäksi teemme pintakäsittelyjä nykyaikaisessa maalaamossamme. Asiakas saa osat ja osakokoonpanot juuri toivomallaan tavalla..

Teemu Ritala

Tuotantojohtaja, Reaktiovalu

Ota yhteyttä

Jaakko Lipponen

Keijo Leikkola