Ammattilaisten välistä yhteistyötä

MSK Solution Division on maatalous- ja muiden teollisuusajoneuvojen täydellisten ohjaamoiden ja muoviosien johtava toimittaja. › lue lisää

Ohjaamo tekee koneen

MSK Cabins on toimittanut Valtralle turvaohjaamoita 50 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta MSK Cabins hallitsee koko prosessin: ohjaamoiden valmistuksesta materiaalien maailmanlaajuiseen hankkimiseen ja valmiiden ohjaamoiden oikea-aikaiseen toimittamiseen.

Lue lisää

  • #mining
  • #serial productions
  • #RIM

Vaativat muoviosat

”MSK Plast on Volvo CE -pyöräkuormaajien RIM-teknologiaosien merkittävin toimittaja. Osat ovat kokoonpanolinjan tärkeimpiä elementtejä, joten korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat ratkaisevia tekijöitä.” Leif Nilsson, Purchasing Manager & Site Representative

Lue lisää

  • #Injection moulding
  • #RIM

Suunnittelupalvelut

Uuden tuotteen lanseeraus

Esitutkimus

Konseptitutkimus

Yksityiskohtainen kehitystyö

Teollistaminen

Sarjatuotanto

Tuotantoteknologiat

Täysin viimeistellyt ohjaamot, vaativat muoviosat ja kaikkea siltä väliltä. MSK pyrkii olemaan kumppani yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme.

MSK Group on Facebook

6 days ago

MSK Group

MSK Cabinsin kesätyöntekijät Ossi, Samuli ja Jessika ehtivät hetkeksi pidättyä kuvaan. Ossi ja Jessika laittavat varaosia matkaan jo rutiinilla. Samulille on karttunut kokemusta muutostöistä ja kuvaushetkellä työn alla oli suunnanvaihtovivun kokoonpanotyö. Kolmikon kesätyö alkoi kesäkuun alussa yhteisellä perehdytystilaisuudella ja työ sujuu hyvällä asenteella jo kuin vanhoilta tekijöiltä. 👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

MSK Group

Meillä tarvitaan taas osaavia käsiä! 😀

Suomen johtava turvaohjaamoiden valmistaja MSK Cabins hakee tiimiinsä laser-levytyökeskus operaattoria sekä kahta osaajaa yhdistettyyn trukinkuljettajan & hitsaamon keräilijän tehtävään.

Olet hakemamme henkilö, jos olet hyvä tyyppi, sinulla on hyvä asenne työntekoon sekä valmius työskennellä vuorotöissä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän modernissa maailmanluokan tuotantolaitoksessa nykyaikaisilla tuotantokoneilla.

Hakuaika päättyy 20.6.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Ole siis nopea!

Lue tarkemmat tiedot tehtävistä ja käy jättämässä hakemus nettisivuillamme. mskgroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kustannustehokkuus

Tiedämme, että hinta ja kustannukset ovat tärkeitä tekijöitä toimialallamme ja asiakkaidemme liiketoiminnassa. Tämän vuoksi tavoitteenamme on tarjota alimmat kokonaiskustannukset ja pitkäaikainen hintavakaus.

Erinomainen toimitusvarmuus

Pyrimme saavuttamaan prosesseissamme 100 %:n toimitusvarmuuden. Emme hyväksy toimituksissamme mitään viiveitä. Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja mukaudumme heidän prosesseihinsa ketterästi ja joustavasti.

Korkea laatu

Tavoitteenamme on nolla laatuvirhettä. Tämä voidaan saavuttaa ainoastaan täydellisellä läpinäkyvyydellä sekä virheiden syiden avoimella ja jatkuvalla selvityksellä. Mittaamme jatkuvasti laatua sekä arvioimme prosesseja ja KPI-arvoja asiakkaidemme kanssa.

Suunnitteluosaaminen

Uskomme syvään kumppanuuteen ja tekniseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Asiakkaamme ovat tuotteidensa ja sovellustensa asiantuntijoita. Me sitä vastoin tarjoamme osaamistamme, kun he haluavat tuotteisiinsa muovi-/metalliosia, kokoonpanoja tai täydellisiä ohjaamoita.

Luotettava kumppani

MSK Group on toiminut alalla yli 60 vuoden ajan. Olemme valmistaneet turvaohjaamoita yli puoli vuosisataa. Olemme perheomisteinen yritys, jonka vakaan omistajuuden tavoitteena on pitkäaikainen menestys ja strategia.

Merkkipaaluja

Olemme valmistaneet tuotteitamme alusta lähtien suomalaisella asenteella ja osaamisella.
Tietoja meistä