Ammattilaisten välistä yhteistyötä

MSK Solutions Division on maatalous- ja muiden teollisuusajoneuvojen täydellisten ohjaamoiden ja muoviosien johtava toimittaja.
› lue lisää

Ohjaamo tekee koneen

MSK Cabins on toimittanut Valtralle turvaohjaamoita 50 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta MSK Cabins hallitsee koko prosessin: ohjaamoiden valmistuksesta materiaalien maailmanlaajuiseen hankkimiseen ja valmiiden ohjaamoiden oikea-aikaiseen toimittamiseen.

Lue lisää

  • #mining
  • #serial productions
  • #RIM

Vaativat muoviosat

”MSK Plast on Volvo CE -pyöräkuormaajien RIM-teknologiaosien merkittävin toimittaja. Osat ovat kokoonpanolinjan tärkeimpiä elementtejä, joten korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat ratkaisevia tekijöitä.” Leif Nilsson, Purchasing Manager & Site Representative

Lue lisää

  • #Injection moulding
  • #RIM

Suunnittelupalvelut

Uuden tuotteen lanseeraus

Esitutkimus

Konseptitutkimus

Yksityiskohtainen kehitystyö

Teollistaminen

Sarjatuotanto

Tuotantoteknologiat

Täysin viimeistellyt ohjaamot, vaativat muoviosat ja kaikkea siltä väliltä. MSK pyrkii olemaan kumppani yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme.

1 week ago

MSK Group
MSK Cabinsin tuotantoinsinööri Harri Ekola on nimitetty tuotantopäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2022 alkaen 😊 Onnea ja menestystä haastavaan tehtävään! 💪Harrin nimitys avaa jollekin upean mahdollisuuden, kun etsimme hänelle seuraajaa tuotantoinsinöörinä. Avoimet työpaikat ja mahdollisuuden avoimeen hakemukseen löydät sivuiltamme: mskgroup.fi/fi/tyopaikat/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

MSK Group
Emme varmaankaan ole parhaita kertomaan puhtaan luonnon merkityksestä tai osoittamaan henkilöstöllemme kiitosta kauniin sanankääntein emmekä tarjoile heille samppanjaa ja vaahtokarkkeja, mutta kyllä me välitämme - paljon!Neljässä vuodessa...- Turvallisuushavaintojen määrä on noussut 43:sta 638:aan ja näistä 97 % on tilassa "tutkittu" tai "valmis"; työntekijöillä on mahdollisuus myös ns. sensitiivisiin turvallisuushavaintoihin;- Jokainen esimies tekee vuosittain työturvallisuuskierroksen, jossa poikkeamia on löydetty 345 ja niistä 67 % on korjattu, loput työn alla;- Tapaturmataajuus on pienentynyt 69,5 %;- Henkilöstötutkimuksen kautta tulleita kehitysehdotuksia on toteutettu ja edistetty;- Henkilöstöetuna otettu käyttöön virike-etu ja työsuhdefillarietu, lisäksi tuetaan joukkueharrastuksia;- Liitytty Teknologiateollisuuden Työnantajat ry:n jäseneksi työntekijöiden toiveesta;- Työterveydessä on tarjolla lääkärin ja hoitajan ohella myös psykologi, fysioterapeutti, ravintoterapeutti, jalkaterapeutti ja viime syksystä alkaen on ollut mahdollisuus myös lyhytterapiaan ja ammatilliseen valmennukseen;- Tarjotaan mahdollisuus maksuttomaan influenssa- ja koronarokotukseen työajalla;- Toimihenkilöiden sairauspoissaolot ovat pienentyneet lähes 30 % ja työntekijöiden lähes 37 %;- Energiatehokkuussopimuksen 2025 tavoitteet täytetty;- Konsernin kaikissa Suomi-yhtiöissä käytetään alkuperätakuulla tuotetta tuulivoimaa;- Hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet esim. MSK Plastilla yli 97 %; - Whistleblow-järjestelmä on käytössä;- Yritysvastuuraportti on julkaistu.Vastuullisuus ja välittäminen ovat vaikuttavia tekoja tärkeiden asioiden ja ihmisten puolesta!p.s. meillä on avoimia työpaikkoja ja myös avoimia hakemuksia otetaan vastaan! mskgroup.fi/fi/tyopaikat/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kustannustehokkuus

Tiedämme, että hinta ja kustannukset ovat tärkeitä tekijöitä toimialallamme ja asiakkaidemme liiketoiminnassa. Tämän vuoksi tavoitteenamme on tarjota alimmat kokonaiskustannukset ja pitkäaikainen hintavakaus.

Erinomainen toimitusvarmuus

Pyrimme saavuttamaan prosesseissamme 100 %:n toimitusvarmuuden. Emme hyväksy toimituksissamme mitään viiveitä. Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja mukaudumme heidän prosesseihinsa ketterästi ja joustavasti.

Korkea laatu

Tavoitteenamme on nolla laatuvirhettä. Tämä voidaan saavuttaa ainoastaan täydellisellä läpinäkyvyydellä sekä virheiden syiden avoimella ja jatkuvalla selvityksellä. Mittaamme jatkuvasti laatua sekä arvioimme prosesseja ja KPI-arvoja asiakkaidemme kanssa.

Suunnitteluosaaminen

Uskomme syvään kumppanuuteen ja tekniseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Asiakkaamme ovat tuotteidensa ja sovellustensa asiantuntijoita. Me sitä vastoin tarjoamme osaamistamme, kun he haluavat tuotteisiinsa muovi-/metalliosia, kokoonpanoja tai täydellisiä ohjaamoita.

Luotettava kumppani

MSK Group on toiminut alalla yli 60 vuoden ajan. Olemme valmistaneet turvaohjaamoita yli puoli vuosisataa. Olemme perheomisteinen yritys, jonka vakaan omistajuuden tavoitteena on pitkäaikainen menestys ja strategia.

Merkkipaaluja

Olemme valmistaneet tuotteitamme alusta lähtien suomalaisella asenteella ja osaamisella.
Tietoja meistä