Ammattilaisten välistä yhteistyötä

MSK Solution Division on maatalous- ja muiden teollisuusajoneuvojen täydellisten ohjaamoiden ja muoviosien johtava toimittaja. › lue lisää

Ohjaamo tekee koneen

MSK Cabins on toimittanut Valtralle turvaohjaamoita 50 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta MSK Cabins hallitsee koko prosessin: ohjaamoiden valmistuksesta materiaalien maailmanlaajuiseen hankkimiseen ja valmiiden ohjaamoiden oikea-aikaiseen toimittamiseen.

Lue lisää

  • #mining
  • #serial productions
  • #RIM

Vaativat muoviosat

”MSK Plast on Volvo CE -pyöräkuormaajien RIM-teknologiaosien merkittävin toimittaja. Osat ovat kokoonpanolinjan tärkeimpiä elementtejä, joten korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat ratkaisevia tekijöitä.” Leif Nilsson, Purchasing Manager & Site Representative

Lue lisää

  • #Injection moulding
  • #RIM

Suunnittelupalvelut

Uuden tuotteen lanseeraus

Esitutkimus

Konseptitutkimus

Yksityiskohtainen kehitystyö

Teollistaminen

Sarjatuotanto

Tuotantoteknologiat

Täysin viimeistellyt ohjaamot, vaativat muoviosat ja kaikkea siltä väliltä. MSK pyrkii olemaan kumppani yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme.

MSK Group on Facebook

1 week ago

MSK Group

"A good way to work hard" on Junkkarin slogan ja näkyy videolla kuljettajan paidassa.

Hyvä tapa tehdä kovaa työtä on tehdä sitä fiksusti ja siinä tärkeänä apuna on Mitsubishi VANTiA, jonka osalta saimme toteuttaa yhdessä asiakkaamme kanssa tuotekuvauksia MSK Cabinsillä. Jos tuote on kehujen arvoinen, niin mielellämme kehumme, sillä asiakkaan menestys on aina myös meidän tavoitteemme! Nyt on kehujen paikka! 👍

www.youtube.com/watch?v=9c0Hr5EVjPY
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

MSK Group

Ensi vuonna tulee täyteen 70 vuotta ja sinä aikana on valmistunut satojatuhansia ohjaamoita. Jotain on opittu matkan varrella, joten tulemme jakamaan ajatuksia osaamisestamme vapaamuotoisten kirjoitusten muodossa. Tämä matka on vasta alussa, mutta tulee sisältämään mitä syvintä insinööritaitoa, hienoja asiakastarinoita ja myös yleisempiä ajatuksia. Kirjoituskielet vaihtelevat suomen, englannin, saksan ja slovakian välillä. Saa tykätä tai olla tykkäämättä ja jokainen kommentti on tervetullut, sillä vuoropuhelu on kehityksen edellytys! 😊

Lue lisää: mskgroup.fi/blog/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kustannustehokkuus

Tiedämme, että hinta ja kustannukset ovat tärkeitä tekijöitä toimialallamme ja asiakkaidemme liiketoiminnassa. Tämän vuoksi tavoitteenamme on tarjota alimmat kokonaiskustannukset ja pitkäaikainen hintavakaus.

Erinomainen toimitusvarmuus

Pyrimme saavuttamaan prosesseissamme 100 %:n toimitusvarmuuden. Emme hyväksy toimituksissamme mitään viiveitä. Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja mukaudumme heidän prosesseihinsa ketterästi ja joustavasti.

Korkea laatu

Tavoitteenamme on nolla laatuvirhettä. Tämä voidaan saavuttaa ainoastaan täydellisellä läpinäkyvyydellä sekä virheiden syiden avoimella ja jatkuvalla selvityksellä. Mittaamme jatkuvasti laatua sekä arvioimme prosesseja ja KPI-arvoja asiakkaidemme kanssa.

Suunnitteluosaaminen

Uskomme syvään kumppanuuteen ja tekniseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Asiakkaamme ovat tuotteidensa ja sovellustensa asiantuntijoita. Me sitä vastoin tarjoamme osaamistamme, kun he haluavat tuotteisiinsa muovi-/metalliosia, kokoonpanoja tai täydellisiä ohjaamoita.

Luotettava kumppani

MSK Group on toiminut alalla yli 60 vuoden ajan. Olemme valmistaneet turvaohjaamoita yli puoli vuosisataa. Olemme perheomisteinen yritys, jonka vakaan omistajuuden tavoitteena on pitkäaikainen menestys ja strategia.

Merkkipaaluja

Olemme valmistaneet tuotteitamme alusta lähtien suomalaisella asenteella ja osaamisella.
Tietoja meistä