konserni

Mskgroup > Konserni

Meillä on sinulle ratkaisu

MSK-perheyritys on 70 toimintavuoden jälkeenkin kyennyt säilyttämään halunsa kehittää liiketoimintaansa, rohkeutensa kehittyä ja kykynsä pysyä asiakkaidensa lähellä. Konserni työllistää yli 800 ammattilaista. Se muodostuu MSK Group -emoyrityksestä ja sen kuudesta tytäryrityksestä, joiden henkilöstöhallinnon, viestinnän, IT:n ja taloushallinnon emoyritys hoitaa.

Tytäryritykset ovat asiantuntijoita omilla aloillaan. Konserni muodostaa kokonaisuudessaan monialaisen ja vakaan valmistusyrityksen, joka arvostaa asiakkaidensa menestystä sekä osaamisen, tehokkuuden, laadun ja joustavuuden jatkuvaa vastuullista kehittämistä.

MSK CONTRACT MANUFACTURING

 

› LATAA ESITE

Kustannustehokkuus

Tiedämme, että hinta ja kustannukset ovat tärkeitä tekijöitä toimialallamme ja asiakkaidemme liiketoiminnassa. Tämän vuoksi tavoitteenamme on tarjota alimmat kokonaiskustannukset ja pitkäaikainen hintavakaus.

Erinomainen toimitusvarmuus

Pyrimme saavuttamaan prosesseissamme 100 %:n toimitusvarmuuden. Emme hyväksy toimituksissamme mitään viiveitä. Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja mukaudumme heidän prosesseihinsa ketterästi ja joustavasti.

Korkea laatu

Tavoitteenamme on nolla laatuvirhettä. Tämä voidaan saavuttaa ainoastaan täydellisellä läpinäkyvyydellä sekä virheiden syiden avoimella ja jatkuvalla selvityksellä. Mittaamme jatkuvasti laatua sekä arvioimme prosesseja ja KPI-arvoja asiakkaidemme kanssa.

Suunnitteluosaaminen

Uskomme syvään kumppanuuteen ja tekniseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Asiakkaamme ovat tuotteidensa ja sovellustensa asiantuntijoita. Me sitä vastoin tarjoamme osaamistamme, kun he haluavat tuotteisiinsa muovi-/metalliosia, kokoonpanoja tai täydellisiä ohjaamoita.

Luotettava kumppani

MSK Group on toiminut alalla yli 60 vuoden ajan. Olemme valmistaneet turvaohjaamoita yli puoli vuosisataa. Olemme perheomisteinen yritys, jonka vakaan omistajuuden tavoitteena on pitkäaikainen menestys ja strategia.

KANSAINVÄLINEN KORKEAN TEKNOLOGIAN PERHEYRITYS

MSK Group pyrkii, katsoo ja ponnistelee eteenpäin. Monialainen, kansainvälinen perheyritys työllistää yli 800 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta. Emoyritys ja sen kuusi tytäryritystä tarjoavat lukuisia erilaisia työtehtäviä.

Työsuhteet ovat yleensä pitkiä, sillä MSK Group pitää hyvän huolen motivoituneista työntekijöistään. Työskentelystä on helppo nauttia, sillä perheyritys kuuntelee ja kunnioittaa työntekijöitään. Uramahdollisuuksia on loputtomasti, sillä työpaikkaa voi vaihtaa tytäryritysten välillä.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

SPONSOROINTI

Käsittelemme sponsorointipyyntöjä neljännesvuosittain. Lisää yhteystietosi, sponsoroitavan kohteen perustiedot sekä syyt, joiden vuoksi meidän tulisi tukea kohdettasi. Jos hakemuksesi sopii sponsorointi- ja avustussuunnitelmiimme, otamme sinuun yhteyttä.