Framery luottaa MSK Plastin laatuun 

Mskgroup > Referenssit > Framery

Framery on vuonna 2010 perustettu alansa edelläkävijäyritys, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja. Tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenissä maailman johtavien yritysten toimistoissa. Jopa 70 % Forbesin top 100 yrityksistä käyttää Framerya.  

MSK Plast valmistaa Frameryn puhelinkoppeihin erilaisia ruiskupuristettuja muoviosia. Sujuvan ja ammattitaitoisen yhteistyön avulla Frameryn tuotantoon on saatu lisää tehokkuutta ja joustavuutta.  

Frameryn ja MSK Plastin yhteistyö käynnistyi vuonna 2019 Framery One -mallista. Yrityksen tuotevalikoima on kasvanut vuosi vuodelta ja nykyään yrityksessä suunnitellaan ja valmistetaan useita eri kokoisia ja erilaiseen työskentelyyn sopivia tuotteita. MSK:n muoviosia hyödynnetään useammassa yrityksen eri puhelinkoppimallissa. 

“MSK:ssa yhteistyökumppanina arvostimme heti alusta lähtien sitä, että he ovat lokaali ja luotettava toimija, ja heillä on aina hyvä palveluaste. Meillä oli heti rento, mutkaton kommunikaatio ja keskusteluyhteys. Jos olemme kohdanneet haasteita, olemme pystyneet vaivattomasti kommunikoimaan niistä ja käymään läpi asioita”, kehuu Frameryn tuotepäällikkö Henrik Ashorn

He ovat lokaali ja luotettava toimija, ja heillä on aina hyvä palveluaste

Ruiskupuristettuja muoviosia moneen eri käyttötarkoitukseen

MSK Plast valmistaa Frameryn koppeihin muun muassa osia aktiivihiilisuodattimen ja ilmanvaihtokanaviston verhoiluun. Lisäksi Frameryn vanhemmissa tuotteissa seinä-, katto- ja lattiamoduulin väliin tulevat ohjaustapit tulevat MSK:lta.  

Yksi näkyvimmistä muoviosista löytyy Framery One -kopin ulkopinnan saumoista, jotka on viimeistelty MSK:n toteuttamilla kapeilla, noin metrin pituisilla trimmilistoilla. Osien valmistaminen vaatii tarkkuutta, sillä niiden on pysyttävä siistin näköisenä, eikä valuista saa jäädä imujälkiä. Lisäksi lista on hieman läpikuultava ja sen takana on kopin varattu-valo.  

“One-koppia saa kahdeksassa eri värissä, joten myös trimmilistat valmistetaan samoissa väressä, ja ne on sovitettu mattapintapeltiin. Korona-aika asetti meille uudenlaisia haasteita, kun MSK:n meille tilaamat ja osissa hyödyntämät erikoisvärit tulivat Italiasta ja prototyyppien valmistus tapahtui puolestaan Kiinassa. Emme päässeet katsomaan komponentteja paikan päälle, joten jouduimme tarkastelemaan niitä vain Kiinasta lähettyjen kuvien perusteella ja tarkastamaan viimeisen tilanteen vasta Suomessa. MSK:n kanssa yhteistyö oli kuitenkin joustavaa ja asiat saatiin rullaamaan nopeasti tässäkin tilanteessa”, kertoo Ashorn. 

Joustava yhteistyö avainasemassa

MSK:n ja Frameryn yhteistyö ulottuu myös osien suunnitteluun ja toimii osittain käsi kädessä. MSK:n tehtäväna on varmistaa, että osa on järkevä, jotta sen avulla saadaan lopputulokseksi mahdollisimman toimiva, valmistettava tuote. Framerylle yhteistyö on tarkoittanut myös ennen kaikkea kustannustehokasta tapaa valmistaa osia tinkimättä laadusta. MSK:lta saatavat osat takaavat Framerylle joustavuuden myös omaan toimintaan.  

“MSK Plastilta saamme valmiin osan, eikä meidän tarvitse jatkojalostaa sitä mitenkään. Valmis osa lähtee suoraan asiakaspakkaukseen, eli se kulkee meidän kauttamme vain siksi, että koppi paketoidaan täällä. Luotamme Frameryllä MSK:n laatuun ja ammattitaitoon”, Ashorn summaa.