Työpaikat

MSK Group -työpaikat

MSK Group pyrkii, katsoo ja ponnistelee eteenpäin. Monialainen, kansainvälinen perheyritys työllistää yli 700 ammattilaista useilta eri osaamisalueilta. Emoyritys ja sen kuusi tytäryritystä tarjoavat lukuisia erilaisia työtehtäviä.

Työsuhteet ovat yleensä pitkiä, sillä MSK Group pitää hyvän huolen motivoituneista työntekijöistään. Työskentelystä on helppo nauttia, sillä perheyritys kuuntelee ja kunnioittaa työntekijöitään. Uramahdollisuuksia on loputtomasti, sillä työpaikkaa voi vaihtaa tytäryritysten välillä.

Arvostamme työntekijöissämme:

  • halua kehittää omaa osaamista ja kaikkea toimintaansa
  • intoa ottaa asiat omiin käsiin ja viedä niitä eteenpäin
  • aitoa työtovereiden kunnioitusta.

Jos kuulet kutsumme ja haluat liittyä kansainväliseen korkean teknologian perheyritykseen, ota meihin yhteyttä. Hae jotain avointa työpaikkaamme tai täytä avoin hakemus!

Hae tehtävää tai jätä avoin hakemus

› AVOIMET TYÖPAIKAT

Työharjoittelu- ja opinnäytepaikka

› OPISKELIJAHAKEMUS

Opiskelijoille

MSK Group ja sen tytäryhtiöt tarjoavat eri alojen opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia tutustua perhekonsernin toimintaan. Uratarinoista näet, miten työharjoittelu tai opinnäytetyön tekeminen poikivat myös tulevia työpaikkoja.

Teemme tiivistä yhteistyötä Teknologiateollisuuden kanssa saadaksemme jatkossakin parhaita osaajia riveihimme. Olemme mukana mm. nuorille suunnatussa MyTech -sivustolla ja Tulevaisuuden ammattiosaajat-hankkeessa.

Haku työharjoittelu-, TET – tai opinnäytepaikkaan tästä.

Työharjoittelu

Otamme mielellämme innokkaita alasta kiinnostuneita nuoria TET- ja erilaisille työharjoittelujaksoille. Täytä työharjoitteluhakemus ja kerro miksi haluaisit suorittaa harjoittelun juuri MSK Groupilla.

Opinnäytetyöt

Opinnäytetyö on usein myös luonteva reitti työelämään. Sopivia osaamisaloja ovat mm. tuotekehitys, suunnittelu, tuotannonkehitys, osto ja laatu.

Opintokäynnit

MSK Groupissa pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja turvaamaan ammattiosaajien saamisen myös tulevaisuudessa. Siksi konsernille on tärkeää tehdä tiivistä ja aktiivista yhteistyötä ajan hermolla olevien oppilaitosten ja Teknologiateollisuuden kanssa. Kun opiskelijat pääsevät tutustumaan MSK Groupiin ja sen tytäryhtiöihin jo opintojen alkuvaiheissa, se myös auttaa heitä löytämään kytköksiä teorian ja käytännön välillä. Opintokäyntiasioissa ota yhteyttä viestintäpäällikköön.